PERSBERICHT>> Jacco Eltingh is Vast Goed bezig
Publicatie: Woensdag 4 Juni 2008

Jacco is natuurlijk bekend van het tennis waarin hij samen met Paul Haarhuis twee maal wereldkampioen werd en zes Grand Slam zeges in het dubbelspel behaalde. J

arenlang was dit tennisduo nummer 1 van de wereld. In het enkelspel bepaalde de man uit Epe de top 20 van de wereld en had de gewoonte om geregeld de beste van de mondiale tennistop te verslaan. Overwinningen op Sampras, Agassi en Lendl staan op zijn erelijst.

Als oud-wereldkampioen weet hij als geen ander wat teamspirit kan doen. In zijn presentatie zal hij in gaan op relaties naar het bedrijfsleven, maar natuurlijk ook op leuke anekdotes uit zijn carrière. Naast een heldere uitleg over “samenspel in het bedrijfsleven” beloofd het dus ook een ontspannen en leuke presentatie te worden.

De middag is speciaal voor leden van vastgoed Veluwe, maar geïnteresseerden die werkzaam zijn in het Vastgoed op de Veluwe kunnen zich aanmelden via secretaris@vastgoedveluwe.nl en dus daar kennismaken met de Societeit. Ontvangst is vanaf 15.30 uur in Gasterij Zondag (Apeldoornsestraat 163 te Garderen). De middag zal om 18.00 uur afgelopen zijn zodat een ieder op tijd naar huis kan voor de EK wedstrijd van Nederland.

Agenda